LOTUSKRING “de Lotusbloem” HarderwIJK


Onze vereniging bestaat sinds maart 2014 uit een groep enthousiaste, zeer actieve en gemotiveerde leden. Allen zijn zij in het bezit van een geldige aantekening LOTUS en de nodige ervaring.

Wat ons bindt is onze belangstelling voor het spelen als LOTUS-slachtoffer en het helpen van de instructeurs Eerste Hulp bij het geven van de lessen.
Onze vereniging telt twee instructeurs LOTUS en een ervaren arts op het gebied van LOTUS-medische zaken, die er voor zorgen dat het niveau van ons spel op hoog niveau blijft en ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het terrein van het uitbeelden van een slachtoffer.

Bovendien zijn de twee instructeurs LOTUS,  instructeur eerste hulp die weten wat er van ons wordt verlangt.

In september 2017 is er een nieuwe cursus gestart waar de kneepjes van het vak worden bijgebracht. Deze groep trekt er hard aan en wil eind in juni 2018 op examen gaan.
Wij starten in september 2018 weer een nieuwe opleiding. Welkom zijn ook Rode Kruis opgeleide mensen met het 4100 certificaat.

Onze doelstelling is tijdens de herhaling- en bijscholing-bijeenkomsten de kwaliteit te bevorderen en te handhaven en dat in een gezellige, vriendschappelijke en prettige omgeving.

Drie bestuursleden regelen de dagelijkse werkzaamheden waarvan één lid alle aanvragen voor een of meerdere LOTUS-slachtoffer(s) coördineert die bijna dagelijks van buitenaf via de mail of telefonisch binnenkomen. U ziet, onze vereniging bestaat uit een groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzet.

LOTUSkring “De Lotusbloem” is aangesloten bij de overkoepelende organisatie, de organisatie LOTUS.

Het K.v.K.nummer van “De Lotusbloem” is 60180730

Onze oefenlocatie is:


Zalencentrum “de Roef”, Zuiderzeepad 1, 3844 JV Harderwijk.                                             U bent van harte welkom.

disclaimer

Wie zijn wij

LOTUS is een Benelux geregistreerd merk