LOTUSKRING “de Lotusbloem” HarderwIJK


LOTUSkring “De Lotusbloem” bestaat sinds maart 2014 uit een groep enthousiaste, zeer actieve en gemotiveerde leden. Allen zijn zij in het bezit van een geldig diploma LOTUS en de nodige ervaring.

Wat ons bindt is onze belangstelling voor het spelen als LOTUSslachtoffer en het assisteren van de instructeurs Eerste Hulp bij het geven van de lessen.
Onze vereniging telt een interim instructeur LOTUS, een docent LOTUS en een ervaren arts op het gebied van LOTUS medische zaken, die er voor zorgen dat het niveau van ons spel op hoog niveau blijft en ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het terrein van het uitbeelden van een slachtoffer.

Onze doelstelling is tijdens de bijscholing bijeenkomsten de kwaliteit te bevorderen en te handhaven en dat in een gezellige, vriendschappelijke en prettige omgeving.

Drie bestuursleden regelen de dagelijkse werkzaamheden waarbij één lid alle aanvragen voor één of meerdere LOTUSslachtoffer(s) coördineert die bijna dagelijks van buitenaf via de mail of telefonisch binnenkomen. U ziet, onze vereniging bestaat uit een groep vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzet.

LOTUSkring “De Lotusbloem” is aangesloten bij de overkoepelende organisatie, organisatie LOTUS.

Het K.v.K.nummer in Amersfoort is: 60180730


Onze lesavonden houden we voor de gediplomeerde leden op de derde woensdag van de maand en voor de cursisten de eerste en derde woensdag van de maand


in

 
Zalencentrum “De Roef”, Zuiderzeepad 1 in Harderwijk


disclaimer

Ledendeel

LOTUS is een Benelux geregistreerd merk